• Geri dön

  • 1.401 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.891 İşletme görüntülenme


ATASUN OPTİKLER’DE YERİNİ ALAN KOMONO GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ,

DEĞİŞİME DAVET EDİYOR

Atasun Optik, Türkiye’nin pek çok noktasına yayılmış geniş mağaza ağı, deneyimli kadrosu ve güçlü e-ticaret yapısı ile dünyanın önde gelen markalarıyla özel iş birlikleri yapmaya devam ediyor. “Değişimden Korkma” mottosuyla, cesur ve yenilikçi tasarımlar sunan güneş gözlüğü markası KOMONO, yakında Atasun Optik’lerde tüketicilerle buluşuyor. Atasun Optik, erişilebilir lüksü temsil eden KOMONO güneş gözlüklerini özel bir iş birliği ile tüketicilerle buluşturuyor. Seçili Atasun Optikler’de* yerini alacak olan KOMONO, “Değişimden Korkma” mottosuyla ve cesur ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, “Atasun Optik olarak, dünyaca ünlü KOMONO markasını tüketicilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin pek çok noktasına yayılmış geniş mağaza ağımız, deneyimli kadromuz ve güçlü e-ticaret yapımız ile dünyanın önde gelen markalarıyla özel iş birlikleri yapmaya devam ediyoruz. Her geçen gün ürün gamımızı genişleterek, müşterilerimizi trendlerle ve son moda tasarımlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

KOMONO’nun kurucularından Anton Janssens ise “Atasun Optik ile ortaklığımız, markamızı daha da geliştirmemize ve yenilikçi tasarım ve çağdaş estetik anlayışımızı daha geniş bir kitle için çok daha erişilebilir hale getirmemize yardımcı oluyor. Atasun Optik’in perakende alanındaki deneyimini KOMONO’nun gençlik kültürüne erişme becerisiyle birleştirmenin, her iki taraf için de son derece faydalı olacağına inanıyoruz.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL