• Geri dön

  • 654 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


İddialı ve cesur stil sahiplerinin tercihi leopar desenli güneş gözlükleri, dünyaca ünlü markalara ait farklı seçenekler ile Atasun Optik'te moda severleri bekliyor.

Moda dünyasının tahtını her dönem koruyan ve son yıllarda tekrar yükselişe geçen trendi leopar deseni, dünyaca ünlü markaların sezon modasını yansıtan tasarımlarıyla Atasun Optik güneş gözlüğü seçkisinde dikkat çekiyor. Son yıllarda spor kombinlere farklı bir dokunuş yapmak isteyenlerin de tercihi haline gelen leopar desenli güneş gözlükleri, her zamanki gibi iddialı kombinlerin vazgeçilmesi olmaya devam ediyor.

İnce ve zarif çerçevesiyle göz alıcı bir stil yaratan Inesta leopar desenli güneş gözlükleri, polarize camları sayesinde konforlu bir görüş sunuyor. Modern ve cesur tasarımları harmanlayan DbyD güneş gözlükleri seçimini sadelikten yana kullananlar için uygun bir seçenek yaratırken hem spor hem şık kombinlere dinamik bir hava katıyor.

Her sezonun olmazsa olmazı Ray-Ban'in klasik tasarımları, leopar desenli güneş gözlüklerinin ikonik çizgilerini yansıtırken sadeliği sevenlerin tercihi oluyor. Zarif ve sofistike bir görünüm isteyenler ise leopar desenli Emporio Armani ve Burberry'nin büyük ve kemik çerçeveli güneş gözlüklerini tercih ederken, Vogue'un zarif ve hafif tasarımları tarzınıza enerji ve canlılık katıyor. Michael Kors'un iddialı büyük leopar desenli kemik çerçeveli güneş gözlükleri ise modern çizgisiyle şıklığınıza sofistike bir dokunuş sağlıyor.

Her sezonun trendi olmayı başaran leopar desenli güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL