• Geri dön

  • 1.358 Görüntülenme

  • 105 Haber

  • 1.891 İşletme görüntülenme


Atasun Optik’in başrolünde Ali Sunal’ın yer aldığı “Bir Güneş Gözlüğünden Fazlası” reklam filmi, farklı güneş gözlüklerinin farklı mekânlarda kullanımının hayata nasıl bir renk kattığına ve bunun yarattığı hislere dikkat çekiyor. Filmde ekranların sevilen ismi Ali Sunal’a genç ve dinamik oyuncular Serkan Şenalp ve Esengül Yılmaz Şenalp eşlik ediyor.

Her tarza uygun model ve renk seçenekleriyle dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerini tüketicilerle buluşturan Atasun Optik, yeni sezon güneş gözlüğü reklam filmini yayınladı. Atasun Optik’in yeni reklam filminde, Türkiye’nin sevilen yüzlerinden Ali Sunal’a, sosyal medyanın ilgi çeken simaları Serkan Şenalp ve Esengül Yılmaz Şenalp eşlik etti.

“Bir Güneş Gözlüğünden Fazlası” reklam filmi, Atasun Optik’in geniş ürün gamında her ortama ve her ana uygun bini aşkın güneş gözlüğü seçeneğinin bulunduğuna dikkat çekiyor. Filmde başrol oyuncusu Ali Sunal ve kendisine eşlik eden Serkan Şenalp ile Esengül Yılmaz Şenalp’in farklı ortamlarda başka güneş gözlükleri ile yaşadıkları değişimden duydukları heyecana vurgu yapılıyor.

Bir Güneş Gözlüğünden Fazlası!

Roy+Teddy imzası taşıyan reklam filminde, hayatın farklı anlarında birbirinden farklı güneş gözlüklerinin kullanılabileceği vurgulanıyor. Atasun Optik mağazasında farklı güneş gözlükleri denerken Ali Sunal’ın “Sadece bir güneş gözlüğü mü?” diyerek başlattığı macera, güneş gözlüklerinin değişmesine paralel olarak oyuncuların kendilerini farklı mekanlarda bulmasıyla ilerliyor. Filmde, bir arabada seyahat sırasında karizma gözlüğü, Efes’te selfie çekilirken tatil gözlüğü, kamp alanında dart oynarken hedefi on ikiden vurduklarında şans gözlüğü, gün batımına doğru bir partide keyifli vakit geçirirken eğlence gözlüğü kullanılması işleniyor.

Atasun Optik’in “Bir Güneş Gözlüğünden Fazlası” reklam filminde, aradığınız bir güneş gözlüğünden fazlasıysa, dünya markası yeni sezon güneş gözlükleri her bütçeye uygun fiyatlarla Atasun Optik’te” mesajı vurgulanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL