• Geri dön

  • 593 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, geniş ürün yelpazesine sahip güneş gözlüğü seçkisinde yer alan farklı markaların trend modelleri ile Sonbahar-Kış sezonunda da şıklığın anahtarı oluyor.

Dünyaca ünlü markaların güneş gözlüğü modellerini bir araya getiren Atasun Optik, sonbaharın yağmurlu günlerinden serin gün batımlarına veya hafta sonu aktivitelerine kadar birçok farklı ortama uygun güneş gözlüğü seçenekleri sunarak yeni sezonda da kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

İş Yeri Kombinlerinin Tamamlayıcıları: Guess, Inesta, Ray-Ban, Mustang

Şehre dönüşün tam anlamıyla yaşandığı yeni sezonda güneş gözlüğü modelleri seçiminde iş yeri kombinleri de belirleyici oluyor. İş hayatında sıklıkla tercih edilen doğal tonlardaki kombinler Guess’in siyah ve kahverengi güneş gözlükleriyle uyum sağlıyor. Kalın koyu renk çerçeveli Ray-Ban güneş gözlükleri zarif bir görünümü desteklerken Inesta’nın koyu renk klasik tasarımları mevsimsiz bir aksesuara dönüşüyor. Erkekler ise ofis şıklığını tamamlarken çift köprülü Mustang güneş gözlüklerini tercih ediyor.

Hafta Sonu Rahatlığının Vazgeçilmezleri: Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Inesta

Hafta sonu aktivitelerinde rahatlık ve konfor öne çıkıyor. Leopar desenli kemik çerçeveli Ray-Ban güneş gözlükleri rahat bir kullanım sunarken Tommy Hilfiger’ın açık renk şeffaf çerçeveli güneş gözlüğü modelleri en spor kombinlerle bile uyum sağlıyor. Şıklığına renk katmak isteyenlerin favorisi ise Inesta’nın renkli kemik çerçeveli güneş gözlükleri oluyor. Hafta sonuna keyif katan konserler özgür stillere ilham veriyor. Retro modasını yansıtan güneş gözlüğü modelleri konser şıklığının favori parçaları arasında yer alıyor. Açık renk büyük çerçeveli Osse güneş gözlükleri iddialı bir görünüm sunarken çift köprülü metal çerçeveli Ray-Ban güneş gözlükleri kombinlere retro bir hava katıyor. Geometrik çerçeveli Ray-Ban güneş gözlükleri ise eğlencenin ortamlara uyum sağlıyor.

Çabasız bir şıklık arayanlar için ise Atasun Optik güneş gözlüğü seçkisinde Ray-Ban, Inesta ve Prada dikkat çekiyor. Ray-Ban’in farklı yüz tiplerine uyum sağlayan güneş gözlüğü modelleri alışveriş günlerinde rahatlık arayanlara eşlik ederken Inesta’nın büyük metal çerçeveli güneş gözlükleri makyajsız günlerin kurtarıcısı oluyor. Cat eye kemik çerçeveli Prada güneş gözlükleri, en sade kombinlere bile şık bir dokunuş katıyor.

Her ortama uygun farklı güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL