• Geri dön

  • 181 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.893 İşletme görüntülenme


Eğlenceli tasarımları ve farklı yaş gruplarına hitap eden seçenekleriyle öne çıkan Hawk, şimdi Atasun Optik’in mağazaları ve web sitesi aracılığıyla moda tutkunları ile buluşuyor.

Dünyaca ünlü tasarımlarını tüketiciyle buluşturan Atasun Optik, ürün portföyünü genişletmeye ve yenilikçi bakış açısıyla trendlere yön vermeye devam ediyor. Gençlerin stil ve enerjisini yansıtan, dinamik modelleriyle öne çıkan Hawk markası hem gençlik enerjisini ruhunda hissedenleri hem de bulunduğu ortamlarda dikkat çekmeyi sevenleri mutlu edecek birbirinden şık modelleriyle Atasun Optik raflarında yerini aldı.

Renkli ve cesur tasarımlarıyla gençlerin kendilerini ifade etme biçimlerini yeniden tanımlayan Hawk, büyük ekartmanlı güneş gözlükleri ile dikkat çekmeyi sevenlerin favorisi olurken, şeffaf çerçeveli ve pastel tonlardaki ürünleri ile daha sade bir görünüm arayanlar tarafından tercih ediliyor. Çift köprülü ve köşeli tasarımları ise farklı olmayı seven erkekler için alternatif oluyor. Eğlenceli ve spor kombinlerle uyum sağlarken metropol yaşamına konfor katan Hawk tasarımları, Atasun Optik güvencesiyle moda severlere ulaşıyor.

Her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle Atasun Optik mağazalarında yerini almaya başlayan Hawk güneş gözlüklerine, www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL