• Geri dön

  • 646 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların trend güneş gözlüğü modellerini bir araya getiren Atasun Optik, yaz aylarının sevilen aktivitelerinden tekne seyahatlerinde hem şıklık hem de konfor arayanlar için farklı güneş gözlüğü modelleri sunuyor.

Atasun Optik'in dünyaca ünlü markaların trend modellerinden oluşan ürün seçkisi, bu yaz tekne tatili yapmayı seçenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Yaz sezonunda mavi suların çağrısına kulak veren seyahat severler, deniz yolculuklarının keyfini sevdikleriyle baş başa tekne tatillerinde veya tüm dostlarıyla bir araya geldikleri tekne partilerinde şık güneş gözlüklerini tercih ediyor. Tekne seyahatlerinde konforuna öncelik verenler ve denizin tadını çıkarmak isteyenler ise klasik güneş gözlüklerini seçiyor.

Göz kamaştıran güzellikteki tasarımlar, kalite ve şıklığı bir araya getirerek tekne tutkunlarının stillerini yansıtmalarını sağlarken, birbirinden şık güneş gözlüğü zincirleri hareketli anlarda güneş gözlüklerini kaybetmek istemeyenler için doğru tercih oluyor.

Kadınların tercihleri arasında yer alan Tom Ford güneş gözlükleri asaletin ve zarafetin şıklıkla buluşması olurken, Gucci güneş gözlükleri ikonik stiliyle öne çıkıyor. Seçimleriyle şıklığı zamanın ötesine taşımak isteyenler ise Prada güneş gözlüklerini tercih ediyor.

Persol'un maskülen ve çarpıcı detaylara sahip erkek güneş gözlükleri bu yazın vazgeçilmezleri arasında yer bulurken, Ray-Ban erkek güneş gözlükleri klasik ve modern tasarımın bir araya geldiği zamansız şıklığın temsilcisi oluyor. Tekne turunda hareket ve adrenalinden vazgeçemeyenler ise hafif ve konforlu tasarımlarıyla Inesta güneş gözlüklerini tercih ediyor.

Tekne seyahatlerinde stilinizi tamamlayacak güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL