• Geri dön

  • 353 Görüntülenme

  • 106 Haber

  • 1.892 İşletme görüntülenme


Atasun Optik, podyumların öne çıkan sezon trendlerine uygun güneş gözlüğü seçenekleriyle kış kombinlerine şıklık katıyor.

Atasun Optik, New York’tan Milano’ya, Londra’dan Paris’e moda dünyasının kalbinde atan ritmi, şık ve kullanışlı güneş gözlüğü seçenekleriyle yakalıyor. Dünyaca ünlü markaların trend modellerini modaseverlerle buluşturan Atasun Optik, bu kış şıklık yarışının anahtarı oluyor.

Kaygısız stil, çabasız şıklık

Bu sezonun “kaygısız” giyim trendi, günlük hayatın telaşında dahi şıklığından ödün vermeyenlere hitap ediyor. Zamansız şıklık dendiğinde akla gelen Ray-Ban’in klasik güneş gözlüğü modelleri pek çok kombinle uyum sağlarken Vogue ve Polaroid abartıdan uzak kombinlere uygun modelleriyle öne çıkıyor.

Maskülen takımlar

Kış sezonunun öne çıkan trendleri arasında keskin çizgilere sahip ve etkileyici bir görünüm sunan ceket ve pantolon takımlar dikkat çekiyor. Tommy Hilfiger’ın klasik damla model güneş gözlükleri maskülen havayı desteklerken Mustang metalik ve kemik detayları birleştirerek farklı bir alternatif sunuyor.

Modası geçmeyen trend: beyaz gömlek

Beyaz gömlekler, yıllara meydan okurken hem iş dünyasında hem de hafta sonları spor kombinlerle kullanılmasıyla gardıropların vazgeçilmezi oluyor. Bu sezonun da öne çıkan parçaları arasında yer alan beyaz gömlekler sade ve şık duruşlarını Tommy Hilfiger, Vogue ve Inesta’nın renkli camlı güneş gözlükleriyle daha canlı ve ilgi çekici hale getiriyor.

Metalik moda

Giyimden aksesuara pek çok alanda karşımıza çıkan metalik detaylar, metal çerçeveli güneş gözlükleriyle kombinlenerek bu kışın trend kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor. Giorgio Armani’nin köşeli metal çerçeveli güneş gözlükleri asi bir hava katarken Inesta güneş gözlükleri degrade camları metal çerçeveyle buluşturuyor.

Kış trendlerinin vazgeçilmezi güneş gözlüğü modellerine Atasun Optik mağazalarından ve www.atasunoptik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgi için: Hüma Kaya/ Artı İletişim Yönetimi / 0212 347 03 30 / atasunoptik@artipr.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL