• Geri dön

  • 1.061 Görüntülenme

  • 207 Haber

  • 116 İşletme görüntülenme


Yaklaşan yaz mevsimi sıcak günlerin, huzurlu bir tatilin ve eğlenceli akşamların habercisi olduğu gibi; deniz suyu, yakan güneş, kum ve rüzgâr gibi saçına zarar veren etkenleri de beraberinde getiriyor. Dünyanın bir numaralı* saç bakım kremi markası Pantene, saçlarında yazın yıpratıcı etkilerini tersine çevirmene yardımcı olacak İsviçre Vitamin Enstitüsü** onaylı ürünleri ile bu yaza hak ettiğin mükemmel saçlarla girmeni sağlıyor.

Yumuşak ve Parlak Saçlar için; Pantene Onarıcı ve Koruyucu 3 Dakikada Mucize Krem

Duşta günlük bakım kremi olarak kullanabileceğiniz Pantene 3 Dakikada Mucize Krem; PRO-V içerikli besleyici formülü ile saçlarınıza derinlemesine nüfuz ederek yalnızca 1 kullanımda kuaför markalarının sağladığı onarım ve yumuşaklığı sağlar. Saçlarınızı anında onaran ve yazın yıpratıcı etkilerine karşı saçlarınızı koruyan 3 Dakikada Mucize Krem, yalnızca 3 dakikada 3 aylık yıpranmanın önüne geçerek hayal ettiğiniz parlak görünüme ve yumuşak saçlara ulaşmanıza yardımcı olur.

Anında Koruma için; Pantene Pro-V 7/24 Anında Onarıcı ve Nemlendirici Saç Kremi

Pantene Pro-V 7/24 Onarıcı ve Koruyucu saç kremi, Pantene Pro-V teknolojisi ile hazırlanmış zengin içeriği ile her kullanımda saçların zarar gören yüzeyini anında onarır ve nemlendirir. Saçların en zayıf noktalarını hedef alan formülü sayesinde saçlarınıza ilk kullanımdan itibaren daha canlı bir görünüm verir, %100 daha güçlü*** ve sağlıklı görünen saçlara kavuşmanızı sağlar. Duş sonrasında kullanarak saçlarınızı anında nemlendirebilir, kolayca şekillendirerek tam istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.

Güçlü ve Sağlıklı Görünen Bukleler için; Pantene Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi

Kıvırcık ve hareketli saçlara özel hazırlanan formülü ile Pantene Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi, gün boyu hacmini koruyan bukleler ile aradığınız görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Saça uygulanan işlemler ve yazın zorlayıcı koşullarından kaynaklanan yıpranmalara karşı saçınızı güçlendirir, ilk kullanımdan itibaren kuaför markası bakımı sağlayarak dolgun ve şekilli buklelere ulaşmanızı sağlar.

Canlı ve Işıl Işıl Saçlar için; Pantene Pro-V E Vitaminli Keratin Koruyucu, Yoğun Onarıcı Saç Bakım Yağı

Pantene Pro-V E Vitaminli Keratin Koruyucu, Yoğun Onarıcı Saç Bakım Yağı, zengin ve besleyici Pro-V formülünü E Vitamini ile birleştirerek saçlarınızı şekillendirmeden kaynaklı yıpranmalara karşı korur. Saçlarınızı ihtiyacı olan E Vitamini ile besleyerek keratin koruma sağlar, tek kullanımda daha canlı, yumuşak ve sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Hem kuru hem ıslak saça durulanmadan uygulanabilen E Vitaminli Keratin Koruyucu Yoğun Onarıcı Saç Bakım Yağı, saçlarınızı koparak dökülmelere karşı 10 kat daha dayanıklı hale getirir****. Ayrıca hafif formülü sayesinde saçlarınızı ağırlaştırmadan besler, saç yüzeyinde yağlı bir his bırakmaz. Tüm saç tipleri için uygun olan E Vitaminli Keratin Koruyucu, Yoğun Onarıcı Saç Bakım Yağı, özellikle şekillendirmeden yıpranmış saçlar için 1 damlada 3 kat daha fazla onarım sağlar.

Dipten Uca Derinlemesine Bakım için; Pantene Pro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan ve Saç Kremi

Yıpranmanın etkilerinden uzak, sağlıklı saçlar için Pantene Pro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan ve Saç Kremi saçlarınıza anında koruma sağlayarak yıpranma belirtilerini tersine çevirir. Pantene Pro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan, sahip olduğu mikro besleyici içerikli formülü ile saçlarınızın ihtiyacı olan bakımı sağlar, saçınızdaki nemin derinlemesine hapsolmasına yardımcı olur. Pantene Pro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Saç Kremi ise yaz ayları gibi saçı yoran yoğun dönemlerde parlaklığını ve canlılığını yitiren saçları besleyerek yıpranmanın etkilerinin terse çevrilmesine yardımcı olur. Zengin formülü ile aradığınız saçlara kavuşmanızı sağlayan Pro-V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan ve Saç Kremleri, %100 daha güçlü ve sağlıklı görünen saçlara ulaşmanıza yardımcı olur.

* Saç bakım kategorisindeki Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplaması, Mayıs 2018-Nisan 2019
**İsviçre Vitamin Enstitüsü, uluslararası bir vitamin referans laboratuvarı olarak tanınan bağımsız bir laboratuvardır.
***kremsiz şampuana göre
**** tek başına kremsiz şampuan kullanımına kıyasla



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL