• Geri dön

  • 1.316 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Samimi sofraların vazgeçilmez ismi LAV, Serenat Koleksiyonu ile aşkı kelimelere dökmeden anlatıyor. Romantik desenleriyle göz alan Serenat Koleksiyonu, aşkın enerjisini ve verdiği mutluluğu hissettiriyor. Sevgililer Günü’nde hazırlayacağınız özel sofraları güzelleştiren Serenat Koleksiyonu, ona aşkınızı hatırlatacak bir hediye seçeneği de oluyor.

Keyifle kullanacağınız Serenat Koleksiyonu’na LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor. Hayatın her anını güzelleştirmeyi tercih edenlerin ortak markası LAV, Serenat Koleksiyonu ile Sevgililer Günü’nü daha da özel kılıyor. Modern tasarımı ve romantik desenleriyle göz alan Serenat Koleksiyonu, sadece 14 Şubat’ta değil her zaman sofralara mutluluk, sevgi ve enerji katıyor.

Birbirine aşkını anlatan iki kuşun ve minik kalplerin süslediği Serenat Koleksiyonu, romantizmi alabildiğine hissettiriyor. Sevdiklerinizi aynı sofrada buluşturan kahvaltıların, 5 çaylarının, keyifli molaların, aşkla kurulan sofraların vazgeçilmezi olan Serenat Koleksiyonu, şık sunumların da ilham kaynağı oluyor. Sevgililer Günü için özel bir hediye seçeneği de olan Serenat Koleksiyonu, çay seti, şekerlik, su bardağı, saklama kabı ve reçellikten oluşuyor.

LAV – Serenat Tekli Şekerlik: 13.50 TL
LAV – Serenat 3'lü Su Bardağı: 14.95 TL
LAV – Serenat 3'lü Saklama Kabı: 17.95 TL
LAV – Serenat 6'lı Reçellik: 32.95 TL
LAV – Serenat 12'li Çay Seti – 170 cc: 79.95 TL
LAV – Serenat 12'li Çay Seti – 225 cc: 77.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL