• Geri dön

  • 1.111 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Hayatın her anını güzelleştiren LAV, sıcak yaz günlerinde buz gibi içeceklerle içleri ferahlamasına destek oluyor. Sofralardaki şıklığın yeni gözdesi olacak LAV Ella Kadehleri, sunumlarınıza farklı bir hava katacak.

Şık tasarımı, modern duruşu ve zarif tutumuyla herkesin favorisi olmaya aday LAV Ella Kadehleri, yalnızca ferahlatıcı içeceklere değil aynı zamanda yaz aylarına en çok yakışan hafif tatlılara da ev sahipliği yapıyor. LAV Ella 6’lı Kadeh, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

En lezzetli sofraların ve tatlı sohbetlerin her daim eşlikçisi olan LAV, sofraların şıklığını artırmak için ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi de içtiğiniz her yudumu bir şölene dönüştürecek LAV Ella kadehleriyle sofranızda boy gösterecek ve sunumlarınızın şıklığını artıracak. Yaz aylarının en büyük kurtarıcılarından buz gibi kokteyllere, ferahlatıcı limonatalara, meşrubatlara, dondurmalara ve hatta tatlılara kadar pek çok sunuma şıklık katacak LAV Ella, sofraların yeni favorisi olmaya aday.

Zarif çizgileri ve modern tasarımıyla herkesin sofrasında yer alması gereken LAV Ella Kadehleri, 330 cc’lik iç hacmi 195 mm’lik uzunluğuyla serinleme keyfini uzun sürdürmenize yardımcı olacak. Her gelen misafirinizin sofranıza hayranlık duyacağı, şıklığın yeni adresi LAV Ella 6’lı Kadeh’e tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

LAV – Ella 6'lı Kadeh: 177.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL