• Geri dön

  • 973 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Güzel anların destekçisi LAV, Duo ile okullar açılırken herkesi yiyecekleri camın sağlığında saklamaya çağırıyor. 380 cc hacmi ile beslenme çantalarında ağırlık yapmayan LAV Duo, sıkı kauçuk kapağı sayesinde yiyeceklerin dökülme riskini de önlüyor.

Meyveden kuru yemişlere, kurabiyeden atıştırmalıklara farklı ürünler için kullanabileceğiniz LAV Duo 3’lü Saklama Kabı, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Küçük mutlulukların değerini bilen LAV, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Duo 3’lü Saklama Kabı ile beslenme çantalarını da okula hazırlıyor. Yiyecekleri camın sağlığında saklamaya imkan veren Duo 3’lü Saklama Kabı, 60 cm yüksekliği ve 380 cc hacmi ile beslenme çantalarında ağırlık yapmıyor. Sıkı kauçuk kapağı ise dökülme, akma gibi sorunların önüne geçiyor.

Meyvelerden keklere, kuru yemişten böreklere birçok farklı yiyeceği saklayabileceğiniz Duo 3’lü Saklama Kabı, sadece beslenme çantalarında değil mutfakta da kendine sağlam bir yer ediniyor. Yalın ve şık tasarımıyla göz alan Duo 3’lü Saklama Kabı’na tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

LAV – Duo 3'lü Saklama Kabı: 96,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL