• Geri dön

  • 381 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Hayatın her anına keyif katan LAV, bu yıl 13-17 Ekim tarihleri arasında İtalya Milano’da düzenlenen Host Milano Fuarı’na katıldı. HORECA sektörünü buluşturan fuarda LAV tasarımları büyük beğeni topladı. Ünlü bartender Giorgio Chiarello’nun LAV standında gerçekleştirdiği şovlar da katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Dünyanın en büyük 5. sofra camı üreticisi LAV, HORECA sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Host Milano Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluştu. 13-17 Ekim tarihleri arasında Milano’da gerçekleştirilen fuarda; LAV’ın otel, restoran ve kafeler gibi HORECA sektörünün ihtiyaçlarına yönelik fonksiyonel ve şık ürünleri yoğun ilgi gördü. Katılımcılar LAV standında uzun saatler geçirerek ürünler hakkında bilgi aldı.

İtalya’nın LAV’ın en önemli pazarlarından biri olduğunu belirten LAV Genel Müdürü Ümit Zor, şunları söyledi: “Bulunduğumuz her ülkede, o pazarın ihtiyaçlarını, tercihlerini en doğru şekilde değerlendirip ürün portföyümüzü şekillendiriyoruz. İtalya pazarı da bu anlamda hakim olduğumuz, hedef pazarlarımız arasında yer alıyor. Host Milano Fuarı ile sektörün ihtiyacına yönelik ürünlerimizi tanıttık, gösterilen ilgiden de son derece memnunuz.”

LAV’ın ürünleri kadar ödüllü bartender Giorgio Chiarello’nun LAV için hazırladığı şovlar da katılımcıların beğenisini topladı. Katılımcılar Giorgio Chiarello’nun Bartending Flair Show’larını ilgiyle izledi. LAV standını ziyaret edenler Chiarello’nun imza kokteyllerinden hazırladığı menüyü tatma fırsatını da yakaladı. Sektörün ihtiyaçları yakından takip ederek, bu ihtiyaçlara yönelik ürünler hazırlayan LAV, Chiarello’nun imza kokteyllerini standında yer alan birbirinden farklı ürünlerle servis etti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL