• Geri dön

  • 190 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, kış aylarında hem bağışıklığınızı güçlendirecek hem de sıvı tüketiminizi artırmaya yardımcı olacak kış kokteyllerinin sunumlarına zarafet katıyor. Meyve ve sebzeler, bitki çayları ve baharatlarla tatlandıracağınız çeşit çeşit kış kokteylleri, LAV Vega Meşrubat Bardağı ve Fiesta Kokteyl Bardağı ile göz alıcı lezzetlere dönüşüyor.

Her sofrada keyifle kullanabileceğiniz Vega ve Fiesta bardaklara, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Kış aylarında sıvı tüketimimiz soğuk hava nedeniyle yaza göre azalıyor. Çoğu kişi, tercihini çay, kahve gibi sıcak içeceklerden yana kullanıyor. Bu içecekler ise vücudun sıvı ihtiyacını karşılamaya yetmiyor. Meyve ve sebzelerle, bitki çaylarıyla hazırlayabileceğiniz içecekler, sıvı ihtiyacınızı karşılarken bağışıklığınızı güçlendirmeye de yardımcı oluyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, hazırlayacağınız birbirinden lezzetli kış kokteyllerinin sunumlarını da güzellik katıyor.

Yalın bir şıklığa sahip Vega Meşrubat Bardağı, modern formuyla her sofraya ve sunuma uyum sağlıyor. Vega sadece soğuk içecekler için değil, soğuk havalarda içinizi ısıtacak içecekler için de keyifle kullanılabiliyor. Bağışıklık sisteminizi de güçlendirecek birbirinden sağlıklı içecekler ve çayların sunuma zarafet katan Vega ile size sadece hayal gücünüzü konuşturmak kalıyor.

Modern ve dinamik tasarımıyla göz alan Fiesta Kokteyl Bardağı, ideal boyutları sayesinde meyve kokteyllerinden detoks içeceklerine farklı içeceğin sunumunda kullanılabiliyor. Yalın formu sayesinde yaratıcı sunumlara ilham veren Fiesta, farklı zevkleri yansıtan sofralara da uyum sağlıyor.

Lezzet ve sağlık dolu içeceklerinizi ikram edebileceğiniz Vega Meşrubat Bardağı ve Fiesta Kokteyl Bardağı’na, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Vega 6’lı Meşrubat Bardağı: 156,95 TL
LAV – Fiesta 6'lı Kokteyl Bardağı: 325,96 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL