• Geri dön

  • 470 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Hayatın her anına keyif katan LAV, serin sonbahar günlerinde sıcacık içecekleri keyifle tüketin diye birbirinden zarif kupalar sunuyor. LAV’ın farklı zevklere hitap eden modelleri arasında herkes kendisi için bir kupa bulabiliyor.

LAV’ın çeşit çeşit içecekleriniz için kullanabileceğiniz kupa çeşitleri LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, koleksiyonundaki zengin kupa çeşitleriyle sonbahara keyif katıyor. Serin günlerde içinizi ısıtacak çaydan kahveye, salepten bitki çaylarına hazırlayacağınız içecekler için kullanabileceğiniz LAV kupalar, zarif tasarımlarıyla yaratıcı sunumlar için de ilham oluyor.

Yalın çizgisiyle dikkat çeken Ada Kupa, çay saatlerinden keyifli molalara günün her saatinde sunumlarınıza eşlik ediyor. 250 cc ideal hacmiyle sevdiğiniz içecekleri keyifle tüketebileceğiniz Ada Kupa, kolay tutuş imkanı sağlayan estetik kulpuyla da dikkat çekiyor.

Modern ve estetik tasarımıyla dikkat çeken Vega Kupa, bu sayede ilham veren sunumlar için de sınırsız bir özgürlük sunuyor. Vega Kupa, 250 cc’lik hacmiyle sıcak içeceklerinizi doya doya tüketebilmenizi sağlıyor.

Mickey Tekli Kupa sevimli desenleri ve mottolarıyla günün her saatinde size eşlik ediyor. Çay, kahve saatlerinize, molalarınıza neşe katan Mickey Tekli Kupa, hem küçüklerin hem büyüklerin favorisi oluyor.

LAV’ın zengin kupa çeşitlerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Ada 6’lı Kupa: 192,95 TL
LAV – Vega 6’lı Kupa: 172,50 TL
LAV – Mickey Tekli Kupa: 59,95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL