• Geri dön

  • 346 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, birbirinden şık ürünleriyle ailenizi, sevdiklerinizi, dostlarınızı buluşturan yılbaşı sofralarına renk katıyor. LAV, yeni yılın ruhunu yansıtan renk ve desenlerdeki ürünleriyle hazırladığınız lezzetli yemekleri, mezeleri, tatlıları en şık şekilde sunmanıza yardımcı oluyor.

Sadece yılbaşı akşamında değil tüm yıl boyunca keyifle kullanabileceğiniz LAV ürünleri, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, yılbaşı sofralarınızın da vazgeçilmezi oluyor. Aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz yeni yıl sofraları, yılbaşı ruhunu yansıtan LAV ürünleriyle bir başka oluyor. LAV’ın birbirinden şık ve zarif kadehleri, sadece içecekler, meşrubatlar için değil sunumlar için de kullanılabiliyor. Tatlılardan mezelere, atıştırmalıklardan çerezlere ilham veren sunumlar için kullanabileceğiniz LAV ürünleri sadece yeni yıl akşamı değil tüm yıl sofralarınızın vazgeçilmezi oluyor.

LAV Garlen Su-Şarap Kadehi, kuşların eşlik ettiği yılbaşı çelengi deseniyle göz alıyor. Hem zarif hem sempatik bir görüntüye sahip Garlen, fark yaratan tatlı sunumları için de kullanılabiliyor. Feliz Su-Şarap Kadehi, yeşil ve kırmızı renklerdeki kuşlar ve yılbaşı çamlarıyla öne çıkıyor. Misket Konyak Kadehi, kısa ayağı ve modern çizgileriyle beğeni topluyor. Misket, sorbe, porsiyonluk atıştırmalıkların sunumlarını güzelleştiriyor. Kış Zamanı Meşrubat Bardağı, gold puantiye desenleriyle yılbaşı sofralarının en şık parçası oluyor.

Herkesin kendi zevkine uygun ürünler bulabileceği LAV koleksiyonlarına, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Garlen 3'lü Su-Şarap Kadehi: 208,50 TL
LAV – Feliz 3'lü Su-Şarap Kadehi: 208,50 TL
LAV – Misket 6'lı Konyak Kadehi: 226,50 TL
LAV – Kış Zamanı 3'lü Meşrubat Bardağı: 284,95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL