• Geri dön

  • 218 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Farklı sebze ve meyvelerle hazırladığınız salatalar, LAV ile daha da güzelleşiyor. LAV Vega ve Karen salata kaseleri, geniş hacimleri ve şık tasarımlarıyla göz alıcı sofralar yaratmak isteyenlerin beğenisini topluyor. LAV Vega ve Karen salata kaseleri, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Kış aylarında sağlığımızı korumak için bağışıklığımızı güçlü tutmak büyük önem taşıyor. Bağışıklığı güçlü tutmanın yollarından biri de dengeli ve sağlıklı beslenmeden geçiyor. Çeşit çeşit sebze, meyve, kimi zaman kuruyemişler ve bakliyatlar eklenerek hazırlanan salatalar, zengin içerikleriyle sağlıklı beslenmek isteyenlerin sofralarında baş tacı oluyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Vega ve Karen salata kaseleriyle lezzet ve sağlığı estetikle buluşturuyor.

Vega Büyük Boy Salata Kasesi, herkesi buluşturan kalabalık sofralara çok yakışıyor. Zarafetini yalın ve modern çizgilerinden alan Vega, geniş hacmi sayesinde kırmızı lahana, havuç, pancar, yeşillikler, meyveler ve sebzelerle hazırlanan rengarenk salataları doya doya tüketebilmenizi sağlıyor. Vega, salata sunumlarının yanı sıra kısır, meyve, atıştırmalık gibi sunumlar için de kullanılabiliyor.

Geometrik formuyla alışılmış kase tasarımlarından ayrılan Karen Büyük Boy Salata Kasesi, şıklığıyla göz alıyor. Kış sofralarını renklendiren, çeşit çeşit salatalar için kullanabileceğiniz Karen, kalabalık misafir ağırlamayı sevenlerin, geniş ailelerin vazgeçilmezi oluyor.

Sofralarınıza lezzet taşıyan LAV salata kaselerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Vega Tekli Büyük Boy Salata Kasesi: 124,50 TL
LAV – Karen Tekli Büyük Boy Salata Kasesi: 138,95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL