• Geri dön

  • 816 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Anları keyifle dolduran LAV, yeni evlenecek çiftlere sofraların olmazsa olmazı parçalardan oluşan çok şık bir çeyiz seti sunuyor. LAV’ın en yenilerinden Vera Çeyiz Seti, çağdaş ve zarif tasarımlardan hoşlananların vazgeçilmezi oluyor.

Sofralarınıza yenilikçi bir dokunuş yapan LAV Vera Çeyiz Seti, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Özgün tasarımlarıyla samimi ve sıcacık sofralar yaratan LAV, evlilik hazırlıkları yapanların ihtiyaçlarını tamamlayacak yepyeni bir çeyiz seti sunuyor. Modern çizgileri ve şıklığıyla dikkat çeken Vera Çeyiz Seti, sadece çeyiz hazırlığı yapanların değil yeni evlenenlere şık bir hediye arayanların ihtiyacına da yanıt veriyor.

6 adet çay bardağı, 6 adet çay tabağı, 6 adet meşrubat bardağı, 6 adet su bardağı ve 1 karaftan oluşan Vera Çeyiz Seti, sofralarından abartıdan uzak bir şıklığı tercih edenlerin vazgeçilmezi oluyor. Yalın tasarımı sayesinde her sofraya çok yakışıyor. LAV ile her anına keyif katmak isteyenler Vera Çeyiz Seti’ne tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Vera 25’li Çeyiz Seti: 479.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL