• Geri dön

  • 1.262 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Renkli duyguları hayatın her anına yansıtan LAV, 15 Aralık Dünya Çay Günü’nü çok özel bir tasarım olan Jolly Çay Seti ile kutluyor. Modern ve yenilikçi tasarımı, yeni yılın neşesini yansıtan desenleriyle fark yaratan Jolly Çay Seti, çayınızdan aldığınız her yuduma keyif katıyor.

Tavşan kanı çaylara çok yakışacak LAV Jolly Çay Seti’ne, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştirmek isteyenlerin ortak markası LAV, 15 Aralık Dünya Çay Günü’nde kültürümüzde çok önemli bir yere sahip çayı özel bir tasarımla taçlandırıyor. Renkli tasarımı, modern formuyla göz alan Jolly Çay Seti, sadece Dünya Çay Günü’ne değil hayatın tadını çıkarmak istediğiniz her ana eşlik ediyor.

Kırmızı-gold detaylı desenli bardakları ve kırmızı çay tabaklarıyla hem mevsimin hem yılbaşının ruhunu yansıtan Jolly Çay Seti, içinizi ısıtan sıcacık çayların keyfini doyasıya hissettiriyor. Kahvaltı sofralarına, çay saatlerine, dost sohbetlerine renk katan Jolly Çay Seti, yenilikçi tasarımıyla içtiğiniz her yudumu daha da güzelleştiriyor.

LAV – Jolly 12’li Çay Seti: 95.95 TL.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL