• Geri dön

  • 766 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


LAV, bu yıl 54’üncüsü gerçekleştirilen dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden German Design Awards’da Tokyo ile Mükemmel Ürün Tasarımı Ödülü’ne layık görüldü.

1969 yılından bu yana sanayi, üretim ve tasarım kültürünü desteklemek amacıyla Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen ve dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’un bu yılki kazananları açıklandı. Dünyanın en büyük 5. sofra camı üreticisi LAV, Tokyo Kase ile “Masaüstü” kategorisinde Mükemmel Ürün Tasarımı Ödülü’nün sahibi oldu. LAV, ödülünü 2023 Şubat ayında Ambiente Fuarı’nda gerçekleştirilecek bir törenle alacak.

İlhamını Japon estetik anlayışı ve İskandinav sadeliğinin buluşmasından alan LAV Tokyo, işlevselliğiyle fark yaratıyor. Az ürünle çok fonksiyon konseptinin bir yansıması olan LAV Tokyo, yemeğin hazırlama, sunulma ve saklanma süreçlerinin tümünde kullanılabiliyor. Sofraların şıklığını tamamlayan LAV Tokyo, kapağı kapatıldığında ise saklama kabı olarak kullanılabiliyor. Kaseler kapakları kapatılarak iç içe saklanabildiği için alandan da tasarruf sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL