• Geri dön

  • 553 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi ile sıcak günlerde içimizi serinleten dondurmalar ve tatlılarla yapacağınız eşsiz sunumlara ilham veriyor. Şıklığını yalın ve modern tasarımından alan Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi, bu yazın mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Ayaklı yapısıyla son derece zarif görünen Crema, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Küçük dokunuşlarla hayatın her anını güzelleştiren LAV, sıcak günlerin vazgeçilmezi dondurma sunumlarını Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi ile tamamlıyor. Yalın ve şık tasarımıyla öne çıkan Crema, içimizi serinleten dondurmaların yanı sıra çeşit çeşit tatlı, reçel ve meyve sunumları için de kullanılabiliyor.

Ayaklı yapısı, modern çizgileri ve 165 cc ideal hacmiyle mutfakların olmazsa olmazı LAV Crema, hem günlük hem misafirleriniz için hazırladığınız sofraları zarafetle tamamlıyor. Yaratıcı sunumlar hazırlayabileceğiniz LAV Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi’ne tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

LAV – Crema 6'lı Dondurmalık-Tatlı Servisi: 179,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL