• Geri dön

  • 214 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, birbirinden özel ürünleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlanacak sofralara, sunumlara aşk katıyor! Zarafetiyle göz kamaştıran LAV ürünleriyle donatılan sofralarda sevginiz daha da çoğalıyor.

Sadece 14 Şubat’ta değil tüm yıl boyunca keyifle kullanabileceğiniz LAV ürünleri, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Sevgililer Günü’nde aşkla kurulan sofralara, sevgiyle hazırlanan sunumlara güzellik katıyor. LAV’ın birbirinden şık ve zarif kadehleri, sadece içecekler için değil sunumlar için de kullanılabiliyor. Tatlı, atıştırmalıklar, mezeler ya da çerezleri sunarken fark yaratmak isteyenler bu kadehlerle adeta mucizeler yaratıyor.

Terra Beyaz Şarap Kadehi, ayaksız formu ve estetik çizgisiyle göz alıyor. Kadeh tasarımında alışılmışın dışına çıkan Terra, Sevgiler Günü sunumlarınıza şıklık katıyor. Renk renk meşrubatlar için kullanabileceğiniz Terra, tatlı ve atıştırmalıklarını farklı şekilde servis etmek isteyenlere de ilham veriyor.

Gaia Beyaz Şarap Kadehi, modern çizgisiyle kuracağınız sofraların zarafetini tamamlıyor. Yalın tasarım çizgisi sayesinde sadece içecek değil tatlı ve atıştırmalık sunumları içinde kullanılabilen Gaia, benzersiz sunumlarınızın vazgeçilmezi oluyor. İdeal hacmi sayesinde Gaia, sevdiğiniz içeceklerin tadını doya doya çıkarmanıza imkan veriyor.

Zarafetiyle göz alan Nevakar Şampanya Kadehi, sadece özel günlere değil sevdiklerinizle birlikte olduğunuz her ortama güzellik katıyor. İncelikli tasarımı sayesinde her sofraya çok yakışan Nevakar, tadımlık lezzetler için de kullanılabiliyor.

Birbirinden özel sofralar hazırlayabileceğiniz LAV koleksiyonlarına, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Terra 3'lü Beyaz Şarap Kadehi: 102,95 TL
LAV – Gaia 6'lı Beyaz Şarap Kadehi: 199,96 TL
LAV – Nevakar 6’lı Şampanya Kadehi: 236,95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL