• Geri dön

  • 219 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, Roma ve Elegan Kahve Fincanları, Elegan Likör Bardağı ile kahve molalarının, misafirlerinize yaptığınız sunumların, komşularınızla içtiğiniz lezzetli kahvelerin eşlikçisi oluyor.

Bir fincan kahvenin hatırını şıklıkla tamamlayan Roma ve Elegan Kahve Fincanları, Elegan Likör Bardağı LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Kimi zaman bütün bir günün yorgunluğunun ardından kimi zaman arkadaşlarınızla ettiğiniz sohbetlerde içtiğiniz bir fincan kahvenin lezzetine doyum olmuyor. Türk kahvesinden espresso’ya, latte’den mocha’ya onlarca çeşidiyle milyonların severek tükettiği kahvenin lezzeti kadar sunumu da kahve keyfini artırıyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, birbirinden özel tasarımlarıyla kahvelerinizin vazgeçilmez eşlikçisi oluyor.

Abartıdan uzak, zarif tasarımıyla öne çıkan Roma Kahve Fincanı, farklı kahve sunumları için kullanılabiliyor. Roma, ister sütlü ister sade tüketin, kahvenizi en mükemmel haliyle sunmanıza imkan veriyor.

Kahvesinin tadını doya doya çıkarmak isteyenlerin tercihi olan Elegan Kahve Fincanı, dinamik ve modern çizgileriyle son derece şık görünüyor. Kahvenin yanı sıra farklı sıcak içecekler, bitki çayları, meşrubatlar için de kullanabileceğiniz Elegan, kulplu tasarımıyla göz alıyor.

Kahve yanında ikram edeceğiniz su, şerbet gibi içecekler için kullanabileceğiniz Elegan Likör Bardağı, modern çizgileriyle dikkat çekiyor. İçeceklerin yanı sıra kahve yanında ikram edeceğiniz tatlılar, atıştırmalıklar gibi sunumlar için de kullanabileceğiniz Elegan Likör Bardağı, kahve keyfinizin vazgeçilmez eşlikçisi oluyor.

Kahve sunumlarınızın şıklığını tamamlayan Roma ve Elegan Fincanlara ve Elegan Likör Bardağı’na, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Roma 6’lı Fincan: 164,95 TL
LAV – Elegan 6’lı Fincan: 186,95 TL
LAV – Elegan 6'lı Likör Bardağı: 104,95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL