• Geri dön

  • 312 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, zarif ve fonksiyonel ürünleriyle mutfağında ihtiyaç duyduğunuz düzeni sağlıyor. LAV’ın farklı boyutlardaki kapaklı saklama kapları zeytinden çereze, baharattan reçele mutfağınızdaki tüm yiyecekleri sağlıkla saklamanı imkan veriyor.

LAV Bodega ve Cube saklama kapları LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Mutfaklarda düzeni sağlamanın yolu, saklama çözümlerinden geçiyor. LAV’ın farklı formlardaki saklama kapları, baharattan çereze, bakliyattan reçele mutfağınızdaki tüm gıdaları sağlıklı bir şekilde saklamanızı sağlıyor. Buzdolapları, raflar, dolap içlerine renk katan LAV saklama kapları, düzen arayanların tercihi oluyor.

Bodega 3’lü Saklama Kabı, pembe kapağı ve yuvarlak formuyla dikkat çekiyor. Yalın ve zarif çizgileri sayesinde kapağı kaldırılıp sunumlar için de kullanılabiliyor. İki küçük, bir büyük boy saklama kabından oluşan Cube 3’lü Saklama Kabı, ideal formuyla özellikle buzdolabında sakladığınız gıdalar için ideal. Üstelik reçel, peynir, zeytin gibi ürünler için kullanıldığında kahvaltı masalarına da çok yakışıyor. Üst üste koyulabildiği için dolaplarda yer kaplamıyor. Mutfaklarınıza ve dolaplarınıza düzen ve renk getirecek Bodega ve Cube Saklama Kapları’na tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Bodega 3’lü Saklama Kabı: 116,95 TL
LAV – Cube 3’lü Saklama Kabı: 187,96 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL