• Geri dön

  • 108 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


LAV, zengin iftar sofralarının vazgeçilmezi tatlıların sunumlarında kullanabileceğiniz birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Sütlü ve meyveli tatlılar için kullanabileceğiniz LAV Artemis Kase, Destina Dondurmalık-Tatlı Servisi ve Misket Kokteyl Bardağı LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Ramazan ayı denildiğinde akla zengin lezzetlerle süslenen, tüm ailenin buluştuğu sofralar geliyor. Bu sofraların olmazsa olmazı tabii ki tatlılar… İftar sonrası bir fincan kahve ya da tavşankanı bir bardak çaya eşlik eden tatlıların tadına doyum olmuyor. Ancak sağlığımız korumak için daha hafif, sütlü ya da meyveli tatlıları tercih etmemiz gerekiyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, göz alıcı ürünleriyle Ramazan ayında bu hafif tatlıların sunumlarını da güzelleştiriyor.

Geometrik desenli, modern bir tasarıma sahip Artemis Kase, Ramazan sofralarında şıklığıyla göz alıyor. Sütlü ve meyveli tatlıların sunumlarını zarafetle tamamlayan Artemis Kase, kahvaltılık ürünler, atıştırmalıklar ve kuruyemişler için de kullanılabiliyor.

Yalın tasarımıyla göz alan Destina Dondurmalık-Tatlı Servisi ile zarif hatlarıyla fark yaratıyor. İdeal hacmiyle tatlıyı tadında bırakmanızı sağlayan Destina Dondurmalık-Tatlı Servisi, ayaklı formuyla sunumlara renk katıyor.

İncelikli bir estetiğe sahip Misket Kokteyl Bardağı, hayal gücünüzle zenginleştirdiğiniz tatlı sunumlarınızı tamamlıyor. Zarif duruşuyla en yalın sofraları bile güzelleştiriyor.

Tatlılarınızı zarafetle sunabileceğiniz ürünlere tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Artemis 6’lı Orta Boy Kase: 163,96 TL
LAV – Destina 6’lı Dondurmalık-Tatlı Servisi:242,95 TL
LAV – Misket 6’lı Kokteyl Bardağı: 419,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL