• Geri dön

  • 1.346 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


İlham veren anları keyifli anılara dönüştüren LAV, Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler ile sizi renginizi seçmeye çağırıyor. Modern formu ve zengin renk seçenekleriyle fark yaratan Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler, bahçelerde, balkonlarda, mutfaklarda kullanılan masa örtüleri ve yazın tüm renkleriyle muhteşem bir uyum sağlıyor.

Her gün keyifle kullanabileceğiniz Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler’e LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Özgün tasarımlarıyla yaşamı güzelleştirenler anların vazgeçilmezi olan LAV, Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler ile lezzetli yemeklerle, rengarenk meyveler ve salatalarla süslenen yaz sofralarına eşlik ediyor. Gökkuşağını andıran renkleriyle son derece enerjik ve modern görünen Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler, ideal boyutları sayesinde taze atıştırmalıklar, tatlı minik kaçamaklar, kuruyemişler, reçellerin sunumu için de kullanılabiliyor.

Sevdiklerinizle birlikte oturduğunuz keyifli yaz sofralarını güzelleştiren Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler, farklı renkleriyle yenilikçi ve yaratıcı sunumlara ilham oluyor. Gökkuşağını gökyüzünden indirip sofralara taşıyan Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler, bu sayede sizi tek renk kullanma zorunluluğundan da kurtarıyor.

Yaz sofralarına enerji ve renk katacak Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler’e tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

LAV – Tropikal Işıltılar Tekli Küçük Boy Kaseler – 215cc: 5.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL