• Geri dön

  • 1.246 Görüntülenme

  • 107 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Renkli tasarımlarıyla hayata heyecan katan LAV, bu yıl Anneler Günü’nde annelerimiz için hazırlanan sunumları LAV İrem Konsepti’nin çiçekleriyle süslüyor.

Baharın birbirinden güzel çiçekleriyle oluşturduğu şenliği İrem Konsepti’ne sığdıran LAV, Anneler Günü için mükemmel hediye seçenekleri sunuyor. İrem Konsepti, renkli, enerjik ve modern dizaynıyla LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Sofraları büyük titizlikle ve özenle kuran anneler, kaç yaşında olursak olalım hünerlerini konuşturarak lezzetli yemekleriyle damak tadımıza hitap etmeyi her seferinde başarıyor. İştah açıcı görsellikte yemekler, birbirinden farklı tarifler, şık sunumlar… Bir de yemeğin yanında tatlı diliyle yüzlerde güller açtıran sıcacık samimiyet de eklenince ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz biricik annelerimiz… Ancak, bu sefer annen için sunumu hazırlamaya, bardakları doldurmaya ne dersin? Hayatın her anında annelerin yanında olan LAV, bu yıl anneler gününü “Annen için bu sefer içini sen doldur” diyerek kutluyor.

İster kahvaltı sofrası olsun ister 5 çayı, anneler için hazırlanan sunumlar İrem Konsepti’nin evlerde çiçek açan rengarenk ürünleriyle mutluluğu daha da katlayacak. Sevgiyle, umutla ve mutlulukla hazırlanan sofralar İrem Konsepti’nin sunduğu baharın renkli çiçekleriyle ahenkle dans ederek anneleri mutlu edecek. Çay seti, şekerlik ve meşrubat bardağından oluşan koleksiyon, annenizle yaptığınız sohbeti baharın neşesi ve mutluluğuyla sarmalayacak.

Her sofraya enerji getirecek İrem Konsepti, baharın renkli çiçekleri motifleriyle, huzur veren bardak altlığı rengiyle ve modern dizaynıyla tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesinden satın alınabiliyor.

LAV – İrem Tekli Şekerlik, 255cc: 14,95 TL
LAV – İrem 3'lü Meşrubat Bardağı, 365cc: 24.95 TL
LAV – İrem 12'li Çay Seti, 175cc: 59.96 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL