• Geri dön

  • 1.178 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Anları mutlulukla dolduran LAV, sofraların şıklığını artırmaya her mevsim devam ediyor. Piyasaya sunduğu renk renk, desen desen farklı ürünleriyle yıllardır sofraların güzelliğini artıran LAV, şimdi de Gusto Kokteyl Bardağı ile zarafet ve şıklığı sofralarla buluşturuyor.

Güzel sohbetlerin samimiyetini sofralara taşıyan LAV, ilham veren sunumlara eşlik etmek için LAV Gusto Serisi ile sofralardaki yerini alıyor. Zarif, estetik ve şık görünümüyle içinizdeki yaratıcılığı ortaya çıkartacak Gusto Kokteyl Bardağı, içeceklere ve tatlılara yeni bir hava katıyor. Gusto Kokteyl Bardağı, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Sofraların rengi LAV, mutfakları süsleme ve sofralara ilham olma rolünü LAV Gusto Kokteyl Bardağı ile farklı bir seviyeye taşıyor. Geniş iç hacimleri ve şık görüntüleriyle ışıltı saçan bardaklar, yaratıcı içeceklere ilham olmasının yanında bir de tatlı sunumları için de sofralarda yerini almaya hazır. Sıcak havalarda ferahlatıcı etkisiyle herkesi memnun eden dondurmalar, hafif tatlılar, meyveler ve yaratıcı kokteyller Gusto Kokteyl Bardağı ile daha fazla ilgi toplayacak.

Zarif estetik formu, ince çizgileri ve kolay kavranışıyla dikkatleri üzerine çeken LAV Gusto Kokteyl Bardağı, sofralara naif ve şık bir hava katacak. 163 mm yüksekliğe ve 280 cc hacme sahip kokteyl bardakları 6’lı olarak satışa sunuluyor. Tatlılara, kokteyllere, meyvelere ve sunumlara farklı bir dokunuş getirecek LAV Gusto 6’lı Kokteyl Bardağı’na tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Gusto 6’lı Kokteyl Bardağı 280cc: 109.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL