• Geri dön

  • 1.084 Görüntülenme

  • 107 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Küçük dokunuşlarla hayatın her anını güzelleştirmenin mümkün olduğunu gösteren LAV, Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi ile sofralarınızın şıklığını taçlandırıyor.

Ayaklı yapısı ve ideal ölçüleriyle farklı sunumlara ilham veren LAV Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın anlarını unutulmaz anılara dönüştüren LAV, Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi ile yazın en sevilen lezzetlerinden, içimizi serinleten dondurmalara, sütlü tatlılara ve atıştırmalıklara keyif katıyor. Ayaklı yapısı, 165 cc hacmi ve şık tasarımı ile mutfakların olmazsa olmazları arasına giren Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi, estetik duruşuyla hem günlük kullanımda hem de davet sofralarında kullanılabiliyor.

İdeal ölçüleriyle porsiyon kontrolü de sağlayan Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi, şıklıktan da ödün vermiyor.Yalın tasarımı sayesinde ilham veren sunumlar için özgürlük alanı sunan Crema Dondurmalık-Tatlı Servisi’ne tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Crema 6'lı Dondurmalık-Tatlı Servisi: 114.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL