• Geri dön

  • 1.205 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Güzel anların ve mutlulukların en büyük destekçisi LAV, rengiyle ve sesiyle pek çok kişiyi büyüleyen ve ferahlatan okyanustan ilham alarak oluşturduğu Okyanusun Sesi Koleksiyonuyla sofraları şenlendiriyor. Suyun ilham veren sesini ve rengini çağrıştıran göz alıcı mavi tonlarıyla sofraları süsleyecek koleksiyon, yaz aylarının vazgeçilmezi olacak.

Renkli, şık ve ferahlatıcı görsellikleriyle güzel anlarla doldurulacak Okyanusun Sesi su bardakları ve şarap kadehleri sofralara renk katacak. Birbirinden farklı boyutları ve özgün tasarımlarıyla Okyanusun Sesi Konsepti ürünleri LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Huzurun ve barışın rengi mavi, sofraların neşesini artıran LAV’ın Okyanusun Sesi Koleksiyonu ile sofralara taşınıyor. Sonsuzluğu ve özgürlüğü çağrıştıran mavinin sığ sulardan derin denizlere kadar hem sakinleştirici hem de şık olmayı başarabilen bambaşka tonları, yaz aylarında okyanusun esintisini LAV ile sofralarda hissettirecek. Suyun ferahlatan sakinliğini bardaklara taşıyan bu koleksiyon, rengarenk detayları, geniş hacimleri ve göz alıcı tonlarıyla muhabbetlerin de derinliğini artırıyor. Okyanusun Sesi Koleksiyonu, köpüren dalgaların sürüklediği deniz kabuklarını çağrıştıran renkleriyle suyun dinlendirici etkisinden yararlanarak herkesi daha duyarlı bir hayata teşvik ediyor.

Renkli, dekorlu ve çeşit çeşit ürünleriyle LAV Okyanusun Sesi Koleksiyonu, sofraların vazgeçilmezi olacak. Geniş hacimleri ve şık tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken koleksiyon, şarap kadehlerinin özgün tasarımları ve rengarenk tonlarıyla farkını ortaya koyarken, okyanusun rengi ve renkli noktalarla kaplanmış su bardağıyla içeceklerden alınan keyfi farklı bir boyuta taşıyor. LAV Okyanusun Sesi Koleksiyonuna tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Okyanusun Sesi 3'lü Su Bardağı, 280cc: 36.50 TL

LAV – Okyanusun Sesi 3'lü Şarap Kadehi, 315cc: 54.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL