• Geri dön

  • 519 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi dondurma sunumlarını Orion Dondurmalık ve Tatlı Servisi ile renk katıyor. En sade sunumları bile güzelleştiren LAV Orion, bu yaz en tatlı anların vazgeçilmezi oluyor.

Rengarenk sunumlarla yaza neşe katan LAV Orion, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, yaz aylarının vazgeçilmezi, 7’den 70’e herkesin severek tükettiği dondurma sunumlarınız için Orion Dondurmalık ve Tatlı Servisi’ni öneriyor. Yeşil, pembe ve turkuaz dokunuşlarla en sade sunumları bile renklendiren Orion, geniş hacmiyle dondurmanızın keyfini doya doya çıkarmanızı sağlıyor.

Canlı renkleriyle olduğu kadar şık ve modern çizgisiyle de dikkat çeken Orion, dondurmanın yanı sıra serinleten yaz tatlıları, atıştırmalıklar için de kullanılabiliyor. Mutfağınıza ve tüm sunumlarınıza renk katan LAV Orion’a tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Orion Renkli 3'lı Dondurmalık-Tatlı Servisi: 123,41 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL