• Geri dön

  • 1.149 Görüntülenme

  • 107 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Sofralara ve sohbetlere renk getiren LAV, 5-8 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen Homi Milano Fuarı’na katıldı. Şıklığı, zarafeti ve renkleriyle dikkatleri üzerine çeken LAV koleksiyonları, fuarda adından söz ettirmeyi başardı.

Geniş ürün yelpazesiyle değerli anları keyifle dolduran LAV, ev ve yaşam stili, sofra düzeni ve dekorasyon sektörlerine odaklanan, dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak gösterilen Homi Milano’da katılımcıların ve sektör profesyonellerinin gözlerini üzerine çekti. 5-8 Eylül arasında gerçekleşen Homi Milano Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da LAV’ın modern tasarımları ve yenilikçi çizgilerine tanık oldu.

Dünyanın pek çok bölgesinden sektör profesyonellerinin ve firmaların katıldığı Homi Milano Fuarı, birbirinden farklı tasarımlara ve konseptlere ev sahipliği yaptı. Büyük ilgi gören fuarın en gözde koleksiyonları arasında yer almayı başaran LAV, özgün konseptleri, renkli dokunuşları ve estetik çizgileriyle farkını bir kez daha ortaya koydu.

LAV’ın özgün koleksiyonları Homi Milano’da!

Mutlulukların en büyük destekçisi LAV, Milano’da Sadeliğin Zarafeti, Serbest Desenler, Okyanusun Yankıları ve Rüya Gibi Tonlar koleksiyonlarıyla boy gösterdi. İlhamını Japonya’dan alan Sadeliğin Zarafeti Koleksiyonu, yalınlığın ön planda olduğu desenleri kağıt katlama sanatı Origami, batik tekniği Shibori ve nakış tekniği Sashiko şekillendirirken, floral dokunuşlar ise koleksiyonun dinginliğini devam ettiriyor. Kullanıcılarını sanatsal bir yolculuğa çıkartan Serbest Desenler Koleksiyonu ise soyut ve akışkan silüetlerin renk blokları ile canlandığı ürünleriyle mutfağı, sofrayı ve hayatı renklendiriyor. Mavinin en sakin tonlarını ve suyun ferahlığını sofralara taşıyan Okyanusun Yankıları Koleksiyonu, mavi rengiyle bütünleşen köpüren dalgaların sürüklediği deniz kabuklarıyla huzur verirken; Rüya Gibi Tonlar Koleksiyonu ise romantizmi üst seviyelere taşıyacak pastel tonlara hakim. Bahar meltemini simgeleyen renkli fırça darbeleri ve çiçek buketleriyle renklenen koleksiyon, sofralara modern ve romantik bir hava katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL