• Geri dön

  • 1.345 Görüntülenme

  • 107 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


İlham veren anları unutulmaz anılara dönüştüren LAV, Aras Meşrubat Bardakları ile hem sofranızı hem mutfağınızı renklendiriyor. Baharın enerjisini yansıtan 6 farklı renge sahip Aras Meşrubat Bardakları ideal boyutuyla sudan smoothie’ye, meşrubattan meyve suyuna birçok farklı içeceğin sunumunda kullanılabiliyor.

Aras Meşrubat Bardaklarına LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Özgün tasarımlarıyla yaşamı güzelleştiren anların vazgeçilmezi olan LAV, Aras Meşrubat Bardakları ile sofralara renk, içtiğiniz her yuduma mutluluk ve enerji katıyor. Birbirinden farklı 6 soft renge sahip Aras Meşrubat Bardağı, yenilikçi tasarımı ve ideal boyutuyla da dikkat çekiyor.

Günün her anında keyifle kullanabileceğiniz Aras Meşrubat Bardakları, sofralarda, güneşin yüzünü gösterip içimizi ısıttığı günlerde balkonlarda, verandalarda, bahçelerde yaptığınız eşsiz sunumlara şıklık getiriyor. İdeal boyutları sayesinde su, meyve suları, vitamin içecekler, smoothieler ve çeşit çeşit meşrubat için kullanabileceğiniz Aras Meşrubat Bardakları’nın her biri ayrı bir renk olduğu için kalabalık sofralarda bardakların karıştırılmasına da fırsat vermiyor. Günün her anında size eşlik edecek Aras Meşrubat Bardakları, mutfaklara da renk katıyor.

LAV – Aras 6’lı Meşrubat Bardağı, 365 cc: 54.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL