• Geri dön

  • 1.336 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


LAV Roma ile Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Keyfi Yudumlayın

Özgün ve ilham veren tasarımlarıyla cama hayat veren LAV, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nü şık tasarımıyla göz alan Roma Altın Kahve Fincanı ile kutluyor. En koyu sohbetlerin 40 yıllık hatırlı eşlikçisi Türk kahvesinin keyfi LAV’ın benzersiz tasarımlarıyla taçlanıyor.

Estetik tasarımıyla dikkat çeken LAV Roma Altın Kahve Fincanına, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Tarihçesi 1500’lü yıllara dayanan Türk kahvesi 2013'ten bu yana UNESCO'nun İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'nde yer alıyor. Bu nedenle her yıl 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü olarak kutlanıyor. Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV da bu özel günde Roma Altın Kahve Fincanı ile kahve keyfinizi taçlandırıyor.

Rengiyle olduğu kadar sadeliğin gücünü ortaya koyan estetik tasarımıyla da göz alan Roma Altın Kahve Fincanı; en koyu sohbetlerin, günün yorgunluğunu attığınız anların, sadece keyif yapmak isteğiniz zamanların vazgeçilmez bir parçası oluyor.

LAV Roma Altın Kahve Fincanı, Türk kahvesi keyfini şık bir tasarımla tamamlamak isteyenleri tüm LAV satış noktalarında ve www.lav.com.tr adresinde bekliyor.

LAV – Roma Altın Kahve Fincanı: 14.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL