• Geri dön

  • 113 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Mevsimler değişirken sağlığımızı korumak için sağlıklı içecekler tüketmemiz gerekiyor. Doğanın bize sunduğu çeşit çeşit bitki çaylarını içmek LAV’ın eşsiz tasarımlarıyla daha büyük bir keyif oluyor. Bitki çayları için kullanabileceğiniz LAV Venüs Kulplu Çay Bardağı, Roma Fincan ve Vega Kupa, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Mevsim geçişlerinde gün içinde sıcaklık sık sık değişiyor. Güneşli başlayan bir gün serin bir havayla tamamlanabiliyor. Böyle günlerde bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak önem taşıyor. Adaçayından kuşburnuna, melisadan papatyaya bitki çayları farklı faydalarıyla sağlığınızı koruyor, bağışıklığınıza destek oluyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, çeşit çeşit bitki çaylarını en şık şekilde sunabileceğiniz ürünleriyle gününüze keyif katıyor.

Zarafetiyle göz alan Venüs Kulplu Çay Bardağı, klasik ince belli bardak geleneğimizi modern bir tasarımla birleştiriyor. Şık formuyla bitki çaylarının sunumunu zenginleştiren Venüs, çay saatlerinin de vazgeçilmezi oluyor.

Modern ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Roma Fincan, bitki çaylarınızı en mükemmel şekilde sunmanıza imkan veriyor. Roma Fincan, yalın tasarımı sayesinde bitki çayının yanı sıra, çay, kahve, salep gibi içecekler ve ikramlar için de kullanılabiliyor.

Yalınlığın şıklığını gözler önüne seren Vega Kupa, 250 cc’lik hacmiyle “Bitki çayını doya doya içeyim” diyenlerin tercihi oluyor. İlham veren sunumlar yaratabileceğiniz Vega Kupa, hem sıcak içecekler hem de farklı lezzetleri için kullanılabiliyor.

Hem bitki çayları hem de farklı sıcak içecekler için kullanabileceğiniz LAV ürünlerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Venüs 6’lı Kulplu Çay Bardağı: 150,95 TL
LAV – Roma 6’lı Fincan: 164,95 TL
LAV – Vega 6’lı Kupa: 172,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL