• Geri dön

  • 1.262 Görüntülenme

  • 107 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Sofralara ve sohbetlere renk getiren LAV, geniş ürün yelpazesine bir yeni ürünü daha ekliyor. Farklı kullanımlara uygun, çok amaçlı LAV Berry Şekerlik, cam kapağı sayesinde pek çok ürünün uzun süre sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesine yardımcı oluyor. Şıklığı ve zarifliğiyle dikkatleri üzerine toplayan LAV Berry, sofraların yeni vazgeçilmezi olmaya aday!

Değerli anları keyifle dolduran LAV, her evin ihtiyacı olan yeni ürünü LAV Berry ile sofralara farklılık katıyor. İster kapaklı ister kapaksız olarak, ister ikramlık ister saklama kabı olarak kullanın, tercih sizin! Ancak mutlaka mutfağınızın ve sofralarınızın baş köşesini ona ayırın. Zarif çizgi detayları, cam kapağı ve geniş hacmiyle beklentileri aşan LAV Berry Şekerlik, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Mutlulukların en büyük destekçisi LAV, ikramları hediye şıklığında süslemek ve sofraların tazeliğini artırmak için yeni bir ürün piyasaya sunuyor. LAV Berry Şekerlik, her evin ihtiyacı olan bir ürün. Çok yönlü kullanımıyla birbirinden farklı konseptlerin önemli bir parçası haline gelebilecek ürün, hem saklama kabı hem de ikramlık olarak kullanılabiliyor. Kapaklı ve kapaksız formda sofralarda yerini alacak olan LAV Berry, kimi zaman komşunuza göndereceğiniz ikramları hediye şıklığında sunarken kimi zaman da reçellerinize, çerezlerinize, şekerlerinize veya kuru meyvelerinize ev sahipliği yaparak sağlıklı koşullarda uzun süre muhafaza edecek.

Cam kapağı sayesinde içerisindeki ürünü sağlıklı bir şekilde tüketmenize yardımcı olarak LAV Berry, modern ve zarif çizgileri ve estetik formuyla mutfağınızın ve sofralarınızın yeni gözdesi olacak. 119 mm yüksekliği, 285 cc’lik geniş hacmiyle sofralarla buluşacak LAV Berry Tekli Şekerlik, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden satın alınabiliyor.

LAV – Berry Tekli Şekerlik, 285cc: 14.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL