• Geri dön

  • 1.449 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


İlham veren anları keyifli anılara dönüştüren LAV, Troya Çay Seti ile çay saatlerini adeta bir seremoniye dönüştürüyor. Altın renginin cazibesini estetikle buluşturan Troya Çay Seti, şıklığıyla göz alıyor.

Şıklığı ve modern formuyla fark yaratan LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Özgün tasarımlarıyla yaşamı güzelleştirenler anların vazgeçilmezi olan LAV, Troya Çay Seti ile vazgeçilmez lezzet çayı en güzel haliyle sunuyor. Özgün tasarımıyla fark yaratan Troya Çay Seti, serin sonbahar günlerinde çayınızdan aldığınız her yudumda içinizi ısıtıyor. Sonbaharda çay keyfinize ortak olan Troya Çay Seti, sıcacık renkleriyle sofralarınıza çok yakışacak. Bardaklarda kullanılan sonbaharı hatırlatan altın renkli yaprak detayları ve altın rengi çay tabaklarıyla göz alıcı bir tasarıma sahip Troya Çay Seti, sabah kahvaltılarından 5 çaylarına, akşam yemeği sonrası sunumlara; sevdiklerinizle geçirdiğiniz en keyifli anlara değer katıyor.

Modern formuyla estetikten de ödün vermeyen Troya Çay Seti, sofralardaki yenilikçi ve en şık başrol oyuncusu oluyor. Zarafetiyle göz alan Troy Çay Seti’ne tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

LAV – Troy 12'li Çay Seti: 59.96 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL