• Geri dön

  • 777 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Hayatın her anını güzelleştiren LAV, modern ve estetik bir tasarıma sahip Fonte Siyah Karaf ile su ve sevdiğiniz diğer meşrubatları doya doya tüketmenize imkan veriyor. Kapaklı formu sayesinde içeceklerinizi koruyan LAV Fonte Siyah Karaf, sofralarınıza da çok yakışıyor.

Şık ve yalın tasarımıyla öne çıkan Fonte Siyah Karaf, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Küçük dokunuşlarla hayatın her anını güzelleştiren LAV, Fonte Siyah Karaf ile sofralarınızın şıklığını tamamlıyor. Rengiyle alışılmışın dışına çıkan Fonte Siyah Karaf, su ve çeşit çeşit meşrubatları keyifle tüketmenize, lezzetli ve sağlıklı tarifler hazırlayarak ilham veren sunumlar yapabilmenize imkan veriyor.

Kapağı sayesinde hem suyunuzu hem de meşrubatlarınızı sağlıkla saklayabileceğiniz Fonte, geniş hacmiyle de dikkat çekiyor. İster ofiste ister evde kullanabileceğiniz Fonte, suyun yanı sıra meyve suyu, sağlıklı içecekler, limonata, ayran gibi içeceklerin sunumuna da çok yakışıyor. Fonte Siyah Karaf’a tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

LAV – Fonte Siyah Tekli Karaf: 115,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL