• Geri dön

  • 611 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Hayatın her anına keyif katan LAV, Muhabbet Set ile Kurban Bayramı’nda sevdiklerimizle buluştuğumuz sofralara, sunduğumuz çeşit çeşit ikramlara eşlik ediyor. 11 parçadan oluşan Muhabbet Set, yalın ve modern tasarımıyla her sofraya uyum sağlıyor.

Sadece bayramda değil her gün severek kullanabileceğiniz LAV Muhabbet Set, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Kurban Bayramı’nı Muhabbet Set ile güzelleştiriyor. Abartıdan uzak, şık tasarımıyla dikkat çeken Muhabbet Set, her sofraya çok yakışıyor. Bayram ikramlarınızın lezzetini zarafetle tamamlayan Muhabbet Set, 6 adet su bardağı, 2 adet servis kasesi, 1 adet karaf, 2 adet küllük olmak üzere en sık kullanılan parçalardan oluşuyor. Muhabbet Set’te bulunan silikon kapaklı karaf içeceklerinizi korumaya yardımcı oluyor. İdeal boydaki yalın tasarıma sahip servis tabakları ise ikramlıklarınızı nasıl sunacağınızı tamamen sizin hayal gücünüze bırakıyor. LAV Muhabbet Set’e tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Muhabbet Set: 244,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL