• Geri dön

  • 944 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli sohbetlerin ve güzel anların eşlikçisi LAV, Doğanın Seslenişi 3’lü Su Bardağı ile sonbaharın en güzel renklerini sofralara getiriyor. Yalın tasarımı ve geniş hacmiyle dikkat çeken fark yaratan LAV Doğanın Seslenişi, sadece içecekler için değil farklı lezzetlerin sunumlarında da kullanılabiliyor.

Üçlü set olarak sunulan LAV Doğanın Seslenişi 3’lü Su Bardağı, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Küçük mutlulukların değerini bilen LAV, sonbaharın gelişini Doğanın Seslenişi 3’lü Su Bardağı ile kutluyor. Yuvarlak formlara sahip estetik tasarımıyla göz alan Doğanın Seslenişi, sarı, kahve ve yeşil renkleriyle sonbaharın en güzel renklerini sofralara taşıyor. 405 cc hacmiyle tadımlık değil doyumluk içecekler için kullanılabilen Doğanın Seslenişi 3’lü Su Bardağı, kolay tutuşu ve yalın duruşuyla da dikkat çekiyor.

Doğanın Seslenişi su, meşrubat, soda gibi içeceklerin yanı sıra tatlı sunumlarına da çok yakışıyor. LAV, Doğanın Seslenişi 3’lü Su Bardağı ile sunumları hayal gücünüze bırakıyor. Renkleriyle en sade sofraları bile güzelleştiren Doğanın Seslenişi 3’lü Su Bardağı, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

LAV – Doğanın Seslenişi 3'lü Su Bardağı: 89.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL