• Geri dön

  • 1.180 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Özgün ve zarif tasarımlarıyla yaşamı güzelleştiren anların sahibi LAV, Anneler Günü’nde herkesi LAV Derin Serisi’nin birbirinden farklı boyuttaki bardaklarıyla annelerine sunum yapmaya davet ediyor.

İçecek sunumları için her türlü yaratıcılığa ve tarife hizmet edecek LAV Derin Serisi, bu kez anneler için sofraları süsleyecek. Günün her anında kullanılabilecek modern dizayna sahip bu zarif hediyeler, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Fedakarlığı, sabrı, merhameti öğrendiğimiz annelerimiz hepimiz için çok değerli. Bir tek tebessümüne dünyaları sığdıran annelerimizin Anneler Günü’nü bu yıl kendi emeğimizle kutluyoruz. Annelerin samimiyetine ve güzelliğine yakışacak LAV ürünleri, bütün güzel anlarda olduğu gibi yine yanımızda... Sofralardaki mutluluğa ve hoş sohbete eşlik eden modern tasarımlı çok kullanışlı bardakları “Annen için bu sefer içini sen doldur” diyen LAV, Anneler Günü’nde hem sizin hem de annenizin keyfini taçlandırarak güzel bir anı oluşturacak. Siz yaratıcılığınızı dizginlemek zorunda kalmayın diye birbirinden farklı boyutta bardak seçenekleri sunan LAV Derin Serisi, şıklığı, zarafeti, yenilikçi ve modern tasarımıyla annelere değerli olduklarını bir kez daha hissettirecek.

Sofralara zarafeti ve samimiyeti getirecek LAV Derin Serisi, ihtiyaç duyulan her anı güzelleştirebilmek için tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesinden satın alınabiliyor.

LAV – Derin 6’lı Su Bardağı, 135cc: 24,95 TL
LAV – Derin 6'lü Meşrubat Bardağı, 345cc: 38.50 TL
LAV – Derin 12'li Çay Seti, 140cc: 41.50 TL
LAV – Derin 6'lı Viski Bardağı, 300cc: 34.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL