• Geri dön

  • 122 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


LAV Doğanın Seslenişi Serisi ile günün her anına keyif katıyor. Eğlenceli desenleri ve özgün tasarımıyla göz alan Doğanın Seslenişi Serisi’nde yer alan saklama kapları, evde hazırladığınız sağlıklı yiyecekleri ofise getirmenize imkan verirken, kupalar ise desenleriyle molalara neşe katıyor. LAV Doğanın Seslenişi Serisi ürünleri LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Çalışan bir kişiyseniz, hele de büyük şehirde yaşıyorsanız günümüzün çoğu kapalı alanlarda geçiyor. Gün içindeki yoğunluk, trafik, evde yapılması gerekenler derken doğaya olan özlemimiz giderek artıyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Doğanın Seslenişi fincanlar ve saklama kaplarıyla keyifli desenleriyle ofiste ya da evde doğayı adeta yanınıza getiriyor.

Doğanın Seslenişi saklama kapları, kapaklı olması sayesinde tüm gıdaları ilk günkü tazeliğinde saklamanıza imkan veriyor. İdeal hacmi ve boyutlarıyla çantanızda taşıyabileceğiniz saklama kapları ile evde hazırladığınız yemeklerinizi ofise getirmek mümkün oluyor. Sarı ve yeşil kapaklı olmak üzere iki farklı alternatifi bulunan Doğanın Seslenişi saklama kapları çerez, bakliyat, baharat gibi ürünler için de kullanılabiliyor.

Hayvan desenleriyle son derece sevimli görünen Doğanın Seslenişi fincanlar, gün içinde yudumladığınız her içeceğe keyif katıyor. İki farklı desen alternatifine sahip Doğanın Seslenişi fincanlar üçlü olarak satılıyor.

Doğanın Seslenişi ürün serisine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Doğanın Seslenişi 3’lü Fincan: 119,50 TL
LAV – Doğanın Seslenişi 2’li Saklama Kabı: 160,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL