• Geri dön

  • 561 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, Aşure Günü’nü Çilek Tekli Şekerlik ile kutluyor. LAV Çilek Tekli Şekerlik ile bakliyatlar, meyveler, kuruyemişlerle benzersiz bir tada sahip aşureleriniz sunumu da benzersiz oluyor.

İlham veren sunumlara imza atabileceğiniz Çilek Tekli Şekerlik’e LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını keyif katan LAV, Çilek Tekli Şekerlik ile bereketin ve paylaşmanın başka bir anlam kazandığı Aşure Günü’nü güzelleştiriyor. Zarif tasarımıyla dikkat çeken LAV Çilek Tekli Şekerlik, aşure sunumları için alışılmışın dışında, şık bir alternatif oluyor. LAV Çilek Tekli Şekerlik, nohuttan incire, kuru kayısıdan fasulyeye, buğdaydan fındığa çeşit çeşit bakliyatın, kuruyemişin ve meyvenin buluştuğu aşurenin sunumlarını taçlandırıyor. Kapaklı ya da kapaksız kullanılabilen Çilek Tekli Şekerlik, modern tasarımı ve farklı kullanım alternatifleriyle mutfakların vazgeçilmezi oluyor. LAV Çilek Tekli Şekerlik’e tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL