• Geri dön

  • 1.272 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Şık ve yenilikçi sunumların ilham veren markası LAV, hepimizin ilk kahramanı babaların Babalar Günü’nü en içten duygularla kutluyor. Babalar için en büyük hediyenin çocuklarıyla geçirdikleri güzel anlar olduğunu bilen LAV, zarif bir hediye olan Roma Espresso Seti ile baba ve çocukların kahve keyfini paylaşmasına fırsat veriyor.

Babaların kahve keyfini taçlandıracak Roma Espresso Seti’ne LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Babalarımız her birimiz için adeta güvenin, fedakârlığın, emeğin, karşılıksız sevginin canlı bir sembolüdür. Bizi kanatları altına alıp her türlü kötülükten korurlar, düştüğümüzde elimizden tutarlar. Babalarımız yıkılmaz bir kale gibidir; bu yüzden onun yanında kendimizi hep güvende hissederiz. Hayattaki hiçbir anı kaçırmak istemeyenlerin markası LAV, Roma Espresso Seti ile bu Babalar Günü’nde babasıyla geçirdiği özel anları çoğaltmak isteyenler için şık bir hediye seçeneği sunuyor.

LAV, yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Roma Espresso Seti ile babanızla kahve eşliğinde keyifli sohbetlerle güzel anılarınıza bir yenisini daha ekliyor. Yalın ve estetik formuyla babanızı özel hissettiren sunumlar hazırlamanıza imkan veren Roma Espresso Seti, Babalar Günü’nü çifte mutlulukla taçlandırıyor. Roma Espresso Seti, kahvenin yanı sıra çaylar, farklı içecekler ve tatlı sunumlarında bile kullanılabilecek formuyla hayata da yenilik katıyor.

Kahve molalarından dost sohbetlerine her ana ortak olan Roma Espresso Seti’ne tüm LAV satış noktalarında ve www.lav.com.tr ulaşabiliyor.

LAV – Roma 12'li Espresso Seti: 45,95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL