• Geri dön

  • 379 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Kilonuza dikkat ediyor ya da diyet yapıyorsanız en sık tükettiğiniz yiyeceklerden biri salata oluyor. Estetik ve modern çizgileri buluşturan LAV Tokyo, sofraları şıklıkla tamamlayarak salata tüketmeyi daha keyifli hale getiriyor.

Farklı boy alternatifleri bulunan LAV Tokyo kaseye LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Sağlıklı beslenmenin yolu sağlıklı besinler tüketmekten geçiyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Tokyo kase ile salataları, sağlıklı yiyecekleri, çeşit çeşit meyve ve sebzeyi taşıdığınız sofralara keyif ve lezzet katıyor.

Özgün tasarımıyla dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Awards ve German Design Awards 2023’te ödüle layık görülen LAV Tokyo, ilhamını Japon estetik anlayışı ve İskandinav sadeliğinin buluşmasından alıyor. Zarif tasarımıyla göz alan LAV Tokyo, hava geçirmez kapağı sayesinde yiyecekleri sağlıkla saklamak için de kullanılabiliyor. LAV Tokyo’nun farklı boyları kapakları kapatılarak iç içe saklanabildiği için alandan da tasarruf sağlıyor.

İşlevselliği ve şıklığıyla dikkat çeken LAV Tokyo’ya tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Tokyo Tekli Küçük Boy Salata Kasesi: 121,96 TL
LAV – Tokyo Tekli Orta Boy Salata Kasesi: 127,96 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL