• Geri dön

  • 626 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Dünyanın en büyük 5. sofra camı üreticisi LAV, dünyanın en eski bağımsız tasarım organizasyonu olan iF Design Award'ta Tokyo ile ödüle layık görüldü.

Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Awards’un bu yılki kazananları açıklandı. 56 ülkeden yaklaşık 11 bin başvurunun yapıldığı yarışmada LAV, çok beğenilen ürünü Tokyo Kase / Saklama Kabı ile “Mutfak Eşyası-Ürün” kategorisinde ödülün sahibi oldu. İlhamını Japon estetik anlayışı ve İskandinav sadeliğinin buluşmasından alan LAV Tokyo, işlevselliği ve şıklığıyla dünyanın her yerinden bağımsız uzmanlardan oluşan 133 üyeli jürinin beğenisini kazandı.

Az ürünle çok fonksiyon konseptinin bir yansıması olan LAV Tokyo, yemeğin hazırlama, sunulma ve saklanma süreçlerinin tümünde kullanılabiliyor. Sofraların şıklığını tamamlayan LAV Tokyo, kapağı kapatıldığında ise saklama kabı olarak kullanılabiliyor. Kaseler kapakları kapatılarak iç içe saklanabildiği için alandan da tasarruf sağlıyor.

LAV Tokyo, dünyanın bir diğer seçkin tasarım ödülü olarak kabul edilen German Design Awards 2023’te “Masaüstü” kategorisinde Mükemmel Ürün Tasarımı Ödülü’ne de layık görülmüştü.

Tokyo Kase / Saklama Kabı hakkında daha fazla bilgiye ifdesign.com/en/winner-ranking/project/tokyo/561570 adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL