• Geri dön

  • 346 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, modern ve yalın çizgileriyle göz alan Vira kase ile kahvaltı sofralarına keyif katıyor. Zarafetiyle fark yaratan Vira kase, farklı boylarıyla çeşit çeşit kahvaltılıkların sunumlarını güzelleştiriyor.

Hem kahvaltı sofralarında hem farklı sunumlarınızda kullanabileceğiniz Vira, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Kahvaltı, şüphesiz günün en güzel, en keyifli öğünlerinden biri… Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Vira ile sofralara şıklık katarak kahvaltı keyfini taçlandırıyor. Modern ve özgün tasarımıyla göz alan LAV Vira, farklı boylardaki çeşitleriyle sunumlarınızı zarafetle tamamlıyor. Vira’nın yalın çizgileri, rengarenk kahvaltılıklarla birleştiğinde sofralar daha eşsiz ve şık görünüyor.

Vira kasenin küçük boyları çeşit çeşit reçeller, marmelatlar için kullanılabiliyor. Bu sayede bir öğünde tüketeceğiniz kadarını sofraya geliyor. Zeytinler ve soslar ise orta boy kaselerde çok şık görünüyor. Vira Çerezlikler ise salatalık, domates, biber sunumlarını tamamlıyor. Kahvaltı sofralarını güzelleştiren Vira kase çeşitlerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Vira 6’lı Orta Boy Kase: 172,50 TL
LAV – Vira 6’lı Küçük Boy Kase: 127,96 TL
LAV – Vira 6’lı Reçellik: 126,95 TL
LAV – Vira 6’lı Çerezlik: 121,96 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL