• Geri dön

  • 385 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, evinizde sevdiklerinizle birlikte kutladığınız doğum günü partilerini de unutulmaz kılıyor. LAV koleksiyonunda yer alan birbirinden zarif bardaklar, kaseler doğum günü sofralarını, sunumlarınızı tamamlıyor.

Misafirleriniz için hazırladığınız eşsiz ikramları sunabileceğiniz ürünlere, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Doğum günleri, sevdiklerimizle paylaştığımız en özel anları içinde barındırıyor. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, birbirinden özel ürünleriyle doğum günlerinde hazırladığınız o eşsiz sofraları zarafetle tamamlıyor. Nevakar Kokteyl Bardağı, meyve kokteyllerinden meşrubatlara, tatlılardan atıştırmalıklara ilhamını hayal dünyanızdan alan farklı sunumlar için kullanılabiliyor.

Ayaklı olduğu için sofralarınıza farklı bir şıklık katan Nevakar Kokteyl Bardağı, yalın çizgileriyle dikkat çekiyor. Modern ve estetik Nevakar Şampanya Kadehi ise tadımlık lezzetler ve atıştırmalıklar için sıra dışı bir seçenek oluyor.

1 büyük, 6 küçük kaseden oluşan Vega Kase Seti ise salatadan kısıra, çerezden meyveye çeşit çeşit lezzete eşlik ediyor. Doğum günü partilerinden ev davetlerine sunumlarınıza renk katan LAV ürünlerini, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Nevakar 6'lı Kokteyl Bardağı: 290,95 TL
LAV – Nevakar 6'lı Şampanya Kadehi: 236,95 TL
LAV – Vega 7’li Kase Seti: 269,50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL