• Geri dön

  • 1.134 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Küçük dokunuşlarla hayatın her anını güzelleştirmenin mümkün olduğunu gösteren LAV, 19 parçadan oluşan Bade Karışık Set ile yaz sofralarına şıklık ve zarafet katıyor. Karaf, 6 su bardağı, 6 meşrubat bardağı ve 6 meşrubat kadehinden oluşan Bade Karışık Set, içecek sunumlarından tatlılara sevdiklerinize yaptığınız sunumları daha da güzelleştiriyor.

Farklı tarzları buluşturan LAV Bade Karışık Set, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın anlarını unutulmaz anılara dönüştüren LAV, içinde sofraları tamamlayacak ürünleri barındıran Bade Karışık Set ile sıcak yaz günlerinin favorisi oluyor. Yalın tasarımı ile rengarenk sunumları güzelleştiren Bade Karışık Set, limonatadan çeşit çeşit meyvelerden hazırlanan kokteyllere, ayrandan gazlı içeceklere farklı içecekler için kullanılabiliyor. Hayal gücüne özgür bırakanların tatlılar, dondurmalar, atıştırmalıklar gibi sunumlarda da kullanabileceği Bade Karışık Set, mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

1 adet 1200 cc Fonte Karaf, 6 adet 245 cc Empire Meşrubat Kadehi, 6 adet 510 cc Empire Meşrubat Bardağı ve 6 adet 405 cc Empire Su Bardağı’ndan oluşan Bade 19’lu Karışık Set’e tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabilirsiniz.

LAV – Bade 19’lu Karışık Set: 264.95 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL