• Geri dön

  • 905 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, fark yaratan ikramlar için üç katlı Berry Şekerlik’i sunuyor. Sevdiklerinize her katında ayrı bir lezzeti bir arada ikram edebileceğiniz Berry Şekerlik, zarif ve modern çizgileriyle mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Sunumlarınıza zenginlik katacak için Berry Şekerlik, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Berry Şekerlik ile sofraların ve sunumların zarafetini tamamlıyor. Berry Şekerlik, üç katlı formuyla kurabiyelerden şekerlemelere, kuru meyvelerden çikolatalara çeşit çeşit lezzeti aynı anda ve şık bir şekilde sunma imkânı veriyor.

Ailenize, dostlarınıza, sevdiklerinize, misafirlerinize yaptığınız ikramlara zenginlik katan Berry Şekerlik, kapaklı ya da kapaksız, tek tek ya da birlikte kullanılabiliyor. Berry Şekerlik yumuşak formu, ideal hacmi ve zarafetiyle öne çıkıyor.

Her katında ayrı bir lezzet sunabileceğiniz LAV Berry Şekerlik’e tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

LAV – Berry Şekerlik: 109.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL