• Geri dön

  • 783 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli sohbetlerin ve güzel anların destekçisi LAV, yılbaşı akşamında en renkli sofralara imzasını atıyor. Sohbahar Sıcaklığı Kırmızı Kadeh, zarafetiyle aldığınız her yuduma keyif katıyor.

İncelikli ve şık tasarımı, ideal hacmiyle hem meşrubatlar hem de yaratıcı tatlı, aperatif sunumlarına da eşlik eden LAV Sohbahar Sıcaklığı Kırmızı Kadeh, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Küçük mutlulukların değerini bilen LAV, Sonbahar Sıcaklığı Kırmızı Kadeh ile yeni yıl sofralarına güzellik ve renk katmaya geliyor. Yılın en özel döneminde, en yalın sofraları bile kırmızının albenisiyle tamamlayan Sonbahar Sıcaklığı Kırmızı Kadeh, zarafetiyle göz alıyor.

Sadece meşrubat için değil tatlılar ve farklı aperatif sunumları için de kullanılabilen Sonbahar Sıcaklığı Kırmızı Kadeh, yılbaşı keyfinize ortak oluyor. LAV ile her anına keyif katmak isteyenler romantik sofraların da vazgeçilmezi olmaya aday Sonbahar Sıcaklığı Kırmızı Kadeh’e, tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

LAV – Sohbahar Sıcaklığı Tekli Kırmızı Kadeh: 59.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL